Er stress OGSÅ dit eget ansvar?

 

Hvad handler foredraget om?

At komme ud af stress kræver handling – og hjælp til handling. Foredraget inviterer til, at du lærer at træffe de beslutninger, der skaber et sundt liv for dig, hvor stress ikke bliver et problem for hverken dit arbejde eller dit privatliv.

 

 

Book et inspirerende foredrag og bliv klogere på:

 

 

 

 

Hvad siger andre om foredraget?

“Rikke er jordnær, autentisk, ligefrem som foredragsholder, og så har hun humor :o)”

Michael – Leder

 

“Super godt og meget lærerigt. Virkelig en aha at få så konkret viden om, hvad stress i virkeligheden er og, hvad det gør ved os mennesker.”

Lene, Pædagog

 

“Helt nede på jorden, ligetil og tillidsvækkende foredragsholder, der var god til at give nogle konkrete redskaber i stedet for kun at analysere.”

Lone, Leder

 

“Fantastisk foredrag – Rikke fik mig til at tage et valg, som jeg længe har tænkt over. Hun er veltalende og ved utrolig meget om stress.”

John, Buschauffør

 

“Virkelig godt – glad for jeg kom. Der var meget brugbar og konkret viden lige til at bruge i min hverdag, både til mig selv og overfor medarbejdere.”

Karen, HR

 

 

 

 

Hvem er foredragsholderen?

Rikke Maj Thauer er forfatter og førende stressekspert og instruktør i psykisk førstehjælp. Hun har sidste år haft over 6.000 tilmeldte til stressforedraget: Sådan forebygger, spotter og håndterer du stress hos dig selv og andre. Hun er kendt for hendes praktiske og jordnære tilgang til stresshåndtering, og for hendes enkle formidling af et ellers kompliceret emne som stress.

 

 

Rikke har siden 2011 lavet research af flere hundrede personlige stressbehandlinger og har gennemført flere spørgeundersøgelser, som hun har sammenfattet i bogen “Stress er også dit eget ansvar”, der udkom i 2019. Læs mere her >

 

 

 

Hvad koster et foredrag til arbejdspladsen?

Prisen for et foredrag er FRA kr. 15.000,- ekskl. moms og transportudgifter. Deltagerantallet er ubegrænset.

 

Til foredraget kan bogen “Stress er også dit eget ansvar” tilkøbes til en særpris ligesom værktøjet “ANTISTRESS-dagbogen“, kan være et supplement til forebyggelse af stress.

 

Alle foredrag kan omdannes til en 3 timers workshop eller udvides til en kursusdag på 6-7 timer.

 

Du er velkommen til at ringe til stressekspert Rikke Maj Thauer på tlf. 6 165 08 88 eller skrive en mail til rikke@thauer.dk, hvis du har spørgsmål eller har brug for flere informationer.