Personlig stress behandling

 

Hvorfor vælge personlig stress behandling?

 

 

Hvordan er personlig stress behandling opbygget?

Behandlingsforløbet bliver designet til dig personligt ud fra den situation du står i her og nu. Vi mødes med jævne mellemrum og samtalerne har typisk en varighed på op til 90 min.

 

Samtalerne har fokus på at:

 

 

Hvilke typer behandlinger findes der?

Har du travlt eller er du stresset?

Den personlige stress screening henvender sig til dig, som viser tegn på stress og som ønsker klarhed om du er presset eller stresset. 

 

 

 

Ta’ din stress i opløbet!

Det personlige stress forebyggelsesforløb henvender sig til dig, som viser begyndende tegn på stress eller oplever tilbagevendende stress på et tidligt stadie. 

 

 

 

Bliv fri for stress på kort tid!

Det personlige stress behandlingsforløb henvender sig til dig, som viser tydelige tegn på stress eller er sygemeldt fra dit job på grund af stress. 

 

 

 

 

Hvilke behandlere kan du møde?

Du vil møde behandlere med en oprigtige interesse for din livssituation og det er vigtigt for os, at du hurtigst muligt kommer ud af din stress, og genfinder din energi og får overskuddet tilbage.

 

I Thauer Stresscenter vægter en kvalificeret og høj faglighed og din stress behandling blive derfor blive varetaget af certificerede stresscoaches, aut. kropsterapeuter og psykologer med speciale i stress, angst og depression.

 

 

Det vigtigste for os er, at gøre dig bevidst om:

 

 

Hvordan booker du?

Du kan booke en tid ved at sende en mail til stressekspert Rikke Maj Thauer på rikke@thauer.dk og så bliver du kontaktet personligt.