Ny bog om stress

 

NY BOG på vej …

Stress er også dit eget ansvar, en personlig førstehjælpsguide til dig selv og dine relationer!

 

I forbindelse med lanceringen af min nye bog medio 2018, vil du landet over kunne komme til foredrag.  og få en øget forståelse for arbejdsmiljøets betydning for dit generelle liv samt få viden, erfaringer og værktøjer til at reducere stress i såvel privat- som arbejdsfæren. Dette kan gavne dig, men det kan også gavne din arbejdsplads, så tag gerne din leder med.

 

Formålet med formidlingsprojektet ”Stress er også dit eget ansvar” er gennem en landsdækkende foredragsrække og en bogudgivelse at skabe en øget forståelse for arbejdsmiljøets betydning for den enkeltes liv samt at give viden, erfaringer og værktøjer til at reducere stress i såvel privat- som arbejdssfæren – til gavn for både arbejdspladsen og medarbejderen.

 

Bogen kommer med en nytænkende metode til hvordan vi på arbejdspladsen taler om stress og årsager til stress i praksis. På trods af en mere generel og åben dialog undlader mange arbejdsgivere fortsat at berøre de mere personlige forhold, som kan have en afsmittende effekt på medarbejderens arbejdsindsats. Derfor vil bogen bidrage med enkle og lettilgængelige værktøjer, som kan anvendes i både privatlivet og på arbejdspladsen. Bogen giver ligeledes indsigt og viden om, hvordan ens livsstil kan være en medvirkende faktor til stress på arbejdspladsen, og hvordan man via adfærdsændringer kan beskytte sig selv mod at udvikle stress.

 

Bogen støtter op omkring foredragsrækken og giver gennem virkelighedsnære indlæg, viden og indsigt i de ofte bagvedliggende årsager til mistrivsel og stress. Bogen bliver på ca. 150 sider og skal ses som et arbejds- og dialogværktøj til både medarbejderen og arbejdspladsen, og binder ligeledes den evidensbaserede verden sammen med et udvalg af cases og erfaringsbaserede metoder, som bl.a. trivsels- og stresstest, dialogskemaer, handleplaner og en forebyggende personlig anti-stressdagbog.

 

Foredragsrækken vil løbe over 6 måneder i 2018/2019 og blive afholdt i samarbejde med kulturhuse landet over.

 

Foredragene har en længde på 90 min. og er sammensat af oplæg fra bogen som synliggør, hvordan stress påvirker og hæmmer en sund livsstil samt hvordan man gennem enkle metoder kan leve et liv beskyttet mod stress. Der vil efterfølgende være debat med tilhører.

 

Skriv dig op til bogen nedenfor, hvis du ønsker at modtage et særtilbud, når den udkommer.

 

 

 

Ja tak, skriv mig op til den nye bog