Tør du vente?

Stress er eksploderet i Danmark, og hvis du ikke selv har været ramt, kender du garanteret en håndfuld tæt på dig.

 

Vi drukner i snakke om stress og stressbehandling. Der bliver lavet strategier, politikker og stressberedskaber på arbejdspladserne. Der bliver lavet aftaler med sundhedsforsikringer, og medierne bugner af artikler. Men problemet har aldrig været større. Stresstallene stiger og stiger. Vi gør altså IKKE det rigtige ENDNU.

 

WHO påpeger at stress (med følgesygdomme som angst og depression) vil være en af største sygdomsbyrder i år 2020. Og det er lige om hjørnet. Efter nytår – og DET bliver dyrt. Dyrt for virksomheder, samfund og for den enkeltes livskvalitet. Måske for dig. Eller din virksomhed.

 

I stedet for at fodre stressbehandlere med stresssyge danskere, bør du og din virksomhed OGSÅ rette blikket mod at undgå stress. For JO – det er muligt at sige NEJ til stress.

 

 

 

Tør du vente med at handle?

Løsningen på stress er at UNDGÅ stress. Det er umiddelbart en logisk, men ikke desto mindre provokerende sætning. Og måske stejler du endda over den! Men tænk nu, hvis det er muligt? Tænk hvis det handler om at have den rigtige viden? At lære folk, hvordan de undgår det uanset årsagerne til stressen?

 

Det anslås, at mindst 35.000 danskere melder sig syge hver dag på grund af stress. Begynd at regn på det. Det er svimlende summer af penge.

 

 

 

Vil din virksomhed OGSÅ handle nu?

Virksomheder har lige nu muligheden for at sætte sejlet på en ny måde og dermed ændre stresskursen hos deres medarbejdere. Lær dine medarbejdere at sige NEJ stress. At undgå det.

 

Book et foredrag med Rikke Maj Thauer, førende stressekspert og forfatter til bogen: Stress er OGSÅ dit eget ansvar.

 

Foredraget: “Er stress OGSÅ dit eget ansvar?” foregår hos jer og giver jeres ansatte en ny her og nu tilgang, der sikrer, at stresskurven knækker.

 

”Vi har aldrig haft et højt stress-niveau, men vi har oplevet en stor interesse for emnet stress. Rikke holdt et foredrag om stress for ministeriets ansatte, hvilket betød, at alle blev mere opmærksomme på de tidlige symptomer på stress. I dag oplever vi, at flere ansatte henvender sig til HR for at få hjælp i tide. Vi oplever, at vores medarbejdere er blevet mere opmærksomme på de tidlige stress-symptomer efter foredraget. Rikke tog udgangspunkt i vores ønsker og var meget lydhør. Jeg vil anbefale hende til mit netværk.” HR-chef Erling H. Wulff

 

”Tilbagemeldingerne på Rikkes foredrag ”Er stress OGSÅ dit eget ansvar?” har været fantastiske. Vores medlemmer har fået konkrete ord og værktøjer som de kan bruge så snart de forlader foredraget.”
Birgitte Abildgaard, bestyrelsesmedlem, Finansforbundet Kreds Øst

 

 

 

Guide dine medarbejdere udenom stress:

Giv bogen som medarbejderjulegave. ”Stress er OGSÅ dit ansvar” kan bestilles i pakker af 5, 10, 25, 50 eller 100 bøger til en særlig julepris.

 

Mange medarbejdere går ned med stress efter nytår. Vær med til at sikre, at det modsatte sker hos jer inden 2020! Jeg garanterer, at de vil tænke anderledes, hvis du går denne vej.

 

 

Vil du vide mere om foredrag og/eller købe julegavebøger, så …

 

 

Send Rikke en mail her

 

 

 

 (eller kontakt hende på tlf. 61 65 08 88).