LIVE streaming af foredrag fra Vejle

 

 

De 300 pladser på foredraget: Sådan forebygger, spotter og håndterer du stress hos dig selv og andre, blevet revet væk.

 

Derfor LIVE streamer jeg foredraget fra Bygning i Vejle – onsdag 21. august 2019 kl. 19:00 – 21:15 og det er uden beregning, når du bruger denne tilmelding.

 

 

At komme ud af stress kræver handling – og hjælp til handling. Dette foredrag inviterer til, at du lærer at træffe de beslutninger, der skaber et sundt liv for dig, hvor stress ikke bliver et problem, hverken på dit arbejde eller i dit privatliv.

 

 

 

 

Hvem er det for?

Foredraget er for alle med interesse for personlig stresshåndtering, samt for ledere, kolleger (familie og venner) der vil vide, hvordan man hjælper!

 

 

 

 

Bliv klogere på:

 

 

 

Du kan tilmelde dig her >

 


 

Ved at tilmelde dig en LIVE streaming “uden beregning” bliver du samtidig tilmeldt mit nyhedsbrev med mere inspiration om stresshåndtering. Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik. Jeg behandler alle dine data i henhold til persondataforordningen. Læs mere om min privatlivspolitik her >>>

 

 

 

 

Hvem er stresseksperten?

Rikke Maj Thauer er forfatter og førende stressekspert. Hun har de sidste par år haft over 6.000 tilmeldte til stressforedraget: Sådan forebygger, spotter og håndterer du stress hos dig selv og andre. Hun er kendt for hendes praktiske og jordnære tilgang til stresshåndtering, og for hendes enkle formidling af et ellers kompliceret emne som stress.

 

 

Rikke har siden 2011 lavet research af flere hundrede personlige stressbehandlinger og har gennemført flere spørgeundersøgelser, som hun har sammenfattet i bogen “Stress er også dit eget ansvar”, der udkom i 2019. Køb bogen her >