LIVE streaming af introseminar

 

 

Sådan forebygger du stress og styrker den mentale sundhed hos andre.

NB: Dette introseminar om stress er for dig, der arbejder professionelt med mennesker fx. ledere med personaleansvar, arbejdsmiljøkonsulenter, HR, selvstændige coaches og terapeuter og alle andre interesserede, der ønsker enkle værktøjer i arbejdet med andre mennesker.

 

 

Jeg LIVE streamer mit introseminar om stress (sender det online via Youtube) fra:

 

 

World Trade Center i Ballerup – tirsdag 26. november 2019 kl. 17:00 til 19:00

 

 

Det er uden beregning, når du bruger denne tilmelding.

 

 

Du kan få en billet her >

 


 

Ved at tilmelde dig en LIVE streaming “uden beregning” bliver du samtidig tilmeldt mit nyhedsbrev med mere inspiration om stresshåndtering. Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik. Jeg behandler alle dine data i henhold til persondataforordningen. Læs mere om min privatlivspolitik her >>>

 

 

 

 

En analyse foretaget af Thauer Stresscenter ApS viser, at nogle af de største udfordringer ift. stress/trivsel på arbejdspladsen skyldes manglende viden om stress, kommunikation og at ledere, HR og arbejdsmiljø(repræsentanter) ikke har konkrete værktøjer og ikke er klædt på til at forstå, hvordan stress kan forebygges hos den enkelt medarbejder i hverdagen.

 

Vores analyse peger i retning af, at mange i både den private og offentlige sektor, efterlyser helt lavpraktiske værktøjer til at spotte stress og mistrivsel og tage den ”bløde” dialog, der forebygger stress i en travl hverdag.

 

Denne analyse bekræfter vores erfaring fra arbejdet med stressramte klienter de sidste 8 år. Derfor har vi fokus på, at så mange som muligt får viden og enkle værktøjer til at undgå stress, så de ikke skal i behandling.

 

 

 

 

Hvem er det for?

Dette introseminar om stress for dig, der arbejder professionelt med mennesker fx. ledere med personaleansvar, arbejdsmiljøkonsulenter, HR, selvstændige coaches og terapeuter og alle andre interesserede, der ønsker enkle værktøjer i arbejdet med andre mennesker.

 

 

 

Bliv klogere på:

 

 

 

Du kan få en billet her >

 


 

Ved at tilmelde dig en LIVE streaming “uden beregning” bliver du samtidig tilmeldt mit nyhedsbrev med mere inspiration om stresshåndtering. Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik. Jeg behandler alle dine data i henhold til persondataforordningen. Læs mere om min privatlivspolitik her >>>

 

 

 

 

Hvem er dine oplægsholdere?

Rikke Maj Thauer, der er stressekspert og instruktør i psykisk førstehjælp. Rikke er direktør for Thauer Stresscenter ApS, der behandler stressramte mennesker samt uddanner ledere, arbejdsmiljø, medarbejdere og selvstændige coaches og konsulenter til at håndtere stress i den rolle og på det niveau, som den enkelte er placeret.

 

Rikke har siden 2011 lavet research af flere hundrede personlige stressbehandlinger og har gennemført flere spørgeundersøgelser, som hun har sammenfattet i bogen “Stress er også dit eget ansvar”, der udkom i 2019. Læs mere her >

 

 

Ellen Boesen, der er Cand. Psych. og Ph.d. med speciale indenfor stress, angst og depression. Ellen har over 25 års erfaring, som autoriseret psykolog bl.a. med specialer indenfor krise- og traumehåndtering samt supervision. Hun har taget flere efteruddannelsesforløb indenfor Compassion og har en bred viden indenfor psykologi og arbejdspsykologiske problemstillinger.