Invitation til introseminar om stress

Sådan forebygger du stress og styrker den mentale sundhed
blandt medarbejdere, kolleger og klienter

 

 

 

 

 

Få metoderne til at forebygge og håndtere stress hos andre!

Du har nu muligheden for at tilmelde dig introseminaret:

Sådan forebygger du stress og styrker den mentale sundhed blandt medarbejdere, kolleger og klienter.

 

 

Tirsdag 27. august 2019 kl. 17:00 til 19:30 i World Trade Center, Borupvang 3, 2750 Ballerup.

 

 

Normalprisen er 249 kr. pr. deltager, men når du bruger denne tilmelding, får du en plads uden beregning.

 

 

 

Ja tak, jeg vil gerne med

 

 

 

 

Bliv også klogere på:

 

 

 

 

En analyse foretaget af Thauer Stresscenter ApS viser, at nogle af de største udfordringer ift. stress/trivsel på arbejdspladsen skyldes manglende prioritering, viden om stress, kommunikation og at ledere, HR og arbejdsmiljø(repræsentanter) ikke har konkrete værktøjer og ikke er klædt på til at forstå, hvordan stress kan forebygges hos den enkelt medarbejder i hverdagen.

 

Vores analyse peger i retning af, at mange i både den private og offentlige sektor, efterlyser helt lavpraktiske værktøjer til at spotte stress og mistrivsel og tage den ”bløde” dialog, der forebygger stress i en travl hverdag.

 

Denne analyse bekræfter vores erfaring fra arbejdet med stressramte klienter de sidste 8 år. Derfor har vi fokus på, at så mange som muligt får viden og enkle værktøjer til at undgå stress, så de ikke skal i behandling.

 

 

 

Dine oplægsholdere er:

Rikke Maj Thauer, der er stressekspert og instruktør i psykisk førstehjælp. Rikke er direktør for Thauer Stresscenter ApS, der behandler stressramte mennesker samt uddanner ledere, arbejdsmiljø, medarbejdere og selvstændige coaches og konsulenter til at håndtere stress i den rolle og på det niveau, som den enkelte er placeret.

 

Ellen Boesen, der er Cand. Psych. og Ph.d. med speciale indenfor stress, angst og depression. Ellen har over 25 års erfaring, som autoriseret psykolog bl.a. med specialer indenfor krise- og traumehåndtering samt supervision. Hun har taget flere efteruddannelsesforløb indenfor Compassion og har en bred viden indenfor psykologi og arbejdspsykologiske problemstillinger.

 

Eva Gade, der er Master hypnoterapeut. Eva har erfaringer med at arbejde med stress og angst hos såvel voksne som børn og hun har behandlet mennesker, som er sygemeldt med stress, angst og depression samt undervist dem i stresshåndtering og mindfulness. 

 

Henrik Greve, der er autoriseret Body-SDS behandler. Henrik har altid beskæftiget sig med mennesker, har været tillidsmand og arbejdsmiljørepræsentant, inden han startede som terapeut og uddannede sig inden for Body-SDS. 

 

 

 

Ja tak, jeg vil gerne med

 

 

 

Ved at tilmelde dig et af vores arrangementer “uden beregning” bliver du samtidig tilmeldt vores nyhedsbrev med mere inspiration om stress og psykisk førstehjælp. Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik. Vi behandler alle dine data i henhold til persondataforordningen. Læs mere om vores privatlivspolitik her >>>