NB: Dette introseminar om stress er for dig, der arbejder professionelt med mennesker fx. ledere med personaleansvar, arbejdsmiljøkonsulenter, HR, selvstændige coaches og terapeuter og alle andre interesserede, der ønsker enkle værktøjer i arbejdet med andre mennesker.

 

 

En analyse foretaget af Thauer Stresscenter ApS viser, at nogle af de største udfordringer ift. stress/trivsel på arbejdspladsen skyldes manglende viden om stress, kommunikation og at ledere, HR og arbejdsmiljø(repræsentanter) ikke har konkrete værktøjer og ikke er klædt på til at forstå, hvordan stress kan forebygges hos den enkelt medarbejder i hverdagen.

 

Vores analyse peger i retning af, at mange i både den private og offentlige sektor, efterlyser helt lavpraktiske værktøjer til at spotte stress og mistrivsel og tage den ”bløde” dialog, der forebygger stress i en travl hverdag.

 

Denne analyse bekræfter vores erfaring fra arbejdet med stressramte klienter de sidste 8 år. Derfor har vi fokus på, at så mange som muligt får viden og enkle værktøjer til at undgå stress, så de ikke skal i behandling.

 

 

Gør som over 1.000 andre allerede har gjort:

 

Deltag på dette gratis introseminar med stressekspert Rikke Maj Thauer og psykolog Ellen Boesen og få adgang til en veldokumenterede metode til at forebygge og håndtere stress hos andre, formidlet på en let og overskuelig måde. Introseminaret afholdes derfor uden beregning, for alle med interesse i at undgå stress hos andre.

 

 

Tirsdag 26. november 2019 kl. 17:00 til 19:00 i World Trade Center – Ballerup.

 

 

 

Ja tak, jeg vil gerne have en fysisk plads

 

 

 

Ja tak, jeg vil gerne se med via LIVE streaming

 

 

 

 

Kom med til et inspirerende introseminar og bliv klogere på:

 

 

 

Hvem er dine oplægsholdere?

Rikke Maj Thauer, der er stressekspert og instruktør i psykisk førstehjælp. Rikke er direktør for Thauer Stresscenter ApS, der behandler stressramte mennesker samt uddanner ledere, arbejdsmiljø, medarbejdere og selvstændige coaches og konsulenter til at håndtere stress i den rolle og på det niveau, som den enkelte er placeret.

 

Rikke har siden 2011 lavet research af flere hundrede personlige stressbehandlinger og har gennemført flere spørgeundersøgelser, som hun har sammenfattet i bogen “Stress er også dit eget ansvar”, der udkom i 2019. Læs mere her >

 

 

Ellen Boesen, der er Cand. Psych. og Ph.d. med speciale indenfor stress, angst og depression. Ellen har over 25 års erfaring, som autoriseret psykolog bl.a. med specialer indenfor krise- og traumehåndtering samt supervision. Hun har taget flere efteruddannelsesforløb indenfor Compassion og har en bred viden indenfor psykologi og arbejdspsykologiske problemstillinger.

 

 

Du kan få en plads (så længe der er ledige billetter) her:

 

 

 

Ja tak, jeg vil gerne have en fysisk plads

 

 

 

Ja tak, jeg vil gerne se med via LIVE streaming

 

 

 

 

Ved at tilmelde dig et af vores arrangementer “uden beregning” bliver du samtidig tilmeldt vores nyhedsbrev med mere inspiration om stress og psykisk førstehjælp. Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik. Vi behandler alle dine data i henhold til persondataforordningen. Læs mere om vores privatlivspolitik her >>>