Alt for mange rammes af stress. Undersøgelser viser at 70 % af alle danskere føler sig stresset på daglig basis og det kan have store omkostninger både for den enkelte og arbejdspladsen.

 

 

Gør som over 6.000 andre allerede har gjort:

Deltag i dette gratis foredrag med stressekspert Rikke Maj Thauer og få adgang til en række veldokumenterede værktøjer til at undgå stress, formidlet på en let og overskuelig måde. Foredrag afholdes uden beregning, for alle med interesse i at undgå stress hos sig selv og andre.

 

 

Tirsdag 7. januar 2020, kl. 19:00 – 21:15 i SeminarieHuset – Ribe.

 

 

 

Ja tak, jeg vil gerne tilmeldes

 

 

 

 

Kom med til et inspirerende foredrag og bliv klogere på:

 

 

 

Hvem er foredragsholderen?

Rikke Maj Thauer er forfatter og førende stressekspert. Hun har sidste år haft over 6.000 tilmeldte til stressforedraget: Sådan forebygger, spotter og håndterer du stress hos dig selv og andre. Hun er kendt for hendes praktiske og jordnære tilgang til stresshåndtering, og for hendes enkle formidling af et ellers kompliceret emne som stress.

 

Rikke har siden 2011 lavet research af flere hundrede personlige stressbehandlinger og har gennemført flere spørgeundersøgelser, som hun har sammenfattet i bogen “Stress er også dit eget ansvar”, der udkom i 2019.
Læs mere her >

 

 

 

Du kan tilmelde dig (så længe der er ledige billetter) her:

 

 

Ja tak, jeg vil gerne tilmeldes

 

 

 

 

Ved at tilmelde dig et af mine gratis event bliver du samtidig tilmeldt mit nyhedsbrev med mere inspiration om hvordan du kan undgå stress hos dig selv og andre. Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.  Jeg behandler alle dine data i henhold til persondataforordningen. Læs mere om min privatlivspolitik her >>>