Lyt til dig selv og respekter dine egne behov!

 

Lørdag 31. august 2019 kl. 10:00 – 14:00 – Ledige pladser

 

 

(Normalpris 997,-)

Kom med for kun 497 kr. 

… når du bruger denne rabatkode: SOMMER2019.

 

Tilmeld dig sammen med en kollega, ven(-inde) eller et familiemedlem og kom med for kun kr. 400 pr. deltager (samlet pris kr. 800), når du bruger samme rabatkode: SOMMER2019.

 

 

 

Tilmeld dig her

 

 

 

 

På denne Antistress-café får du 4 timers rådgivning, hvor du i ro og mag får arbejdet med værktøjerne til behovsafdækning og til at sætte grænser i din hverdag.

 

 

 

 

Hvad siger tidligere deltagere?

“Jeg var ikke voldsomt stresset, da jeg tilmeldte mig, men jeg følte mig presset. I dag er stort set alle mine stress-symptomer gået i sig selv, de er forsvundet, og jeg har det fantastisk.” Lotte – Rambøll Danmark

 

“Det betød også meget, at være sammen med andre og få input’s til, hvad man selv kan gøre ved stress.”
Dorte – Danmarks Tekniske Universitet

 

“Rikke er god til at stille hun relevante spørgsmål og komme med konkrete eksempler, som gør at man lettere kan forholde sig til tingene.” Anne – Albertslund Kommune

 

“Det har givet mig stof til eftertanke og gode konkrete værktøjer, som kan være med til at løse de problemstillinger jeg har haft.” Heidi – CPKelco

 

 

 

 

Du får også:

 

Værktøjerne og rådgivningen kan normalt kun fås på personlige forløb hos mig, og du kan nu komme med til en pris, der er langt under, hvad et personligt forløb koster. Normalpris for et personligt forløb er kr. 6.950.

 

 

Til gengæld er der kun 20 pladser i Antistress-caféen – som bliver besat efter først til mølle!

 

(Normalpris 997,-)

Kom med for kun 497,-

… når du bruger denne rabatkode: SOMMER2019.

 

Tilmeld dig sammen med en kollega, ven(-inde) eller et familiemedlem og kom med for kun kr. 400 pr. deltager (samlet pris kr. 800), når du bruger samme rabatkode: SOMMER2019.

 

 

 

Tilmeld dig her

 

 

 

 

 

Hvor afholdes Antistress-caféen?

Thauer Stresscenter ApS

World Trade Center

Borupvang 3

2750 Ballerup

 

 

 

 

FAQ

Kan det virkelig passe, at jeg kan få nok ud af 4 timer til at komme videre selv?

 

Ja! På 4 timer kan du komme rigtigt langt ift. at få lagt en personlig plan til dit videre arbejde med at undgå stress. Det handler først og fremmest om overblik og dernæst om at have indsigt i det, du reelt set selv kan kontrollere og dermed skal tage ansvar for.

 

 

Skal jeg forvente at skulle på yderligere kurser eller i behandling efter Antistress-caféen?

 

Hvis dit belastnings-niveau ligger fra mildt til moderat, så vil du som udgangspunkt kunne arbejde videre selv efter de 4 timer.

 

 

Skal jeg være ramt af stress for at deltage på Antistress-caféen?

 

Nej, det er underordnet, om du har haft stress tæt inde på livet, eller om du blot ønsker at undgå det. Jeg fører alle i gruppen sikkert gennem hele processen fra start til slut.

 

 

Skal jeg fortælle andre om mine personlige forhold på Antistress-caféen?

 

Du vælger selv, om du vil involvere andre i dine personlige forhold. Caféen lægger dog op til, at du deler dine egne og hører andres erfaringer. Jeg anbefaler derfor, at du er åben overfor dem på holdet og dit øvrige netværk, da mennesker som får støtte, har lettere ved at forebygge stress.

 

 

Jeg kan ikke deltage denne gang, kommer der en ny Antistress-café?

 

Du kan skrive til mig på rikke@thauer.dk, hvis du er interesseret i at komme på en venteliste til næste hold.