Invitation til introseminar om stress

Sådan styrker du trivsel og forebygger stress
blandt medarbejdere og kolleger
(med lavpraktiske og effektive værktøjer).

 

En analyse foretaget af Thauer Stresscenter ApS viser, at nogle af de største udfordringer ift. stress/trivsel på arbejdspladsen skyldes manglende prioritering, viden om stress, kommunikation og at ledere, HR og arbejdsmiljø(repræsentanter) ikke har konkrete værktøjer og ikke er klædt på til at forstå, hvordan stress kan forebygges hos den enkelt medarbejder i hverdagen.

 

Vores analyse peger i retning af, at mange ledere, arbejdsmiljørepræsentanter, TR, HR m.fl. i både den private og offentlige sektor, efterlyser helt lavpraktiske værktøjer til at spotte stress og mistrivsel, tage den ”bløde” dialog der forebygger stress i en travl hverdag.

 

 

 

Få metoderne til at forebygge og håndtere stress hos andre!

Du har nu muligheden for at tilmelde dig introseminaret “Sådan styrker du trivsel og forebygger stress blandt medarbejdere og kolleger” i World Trade Center – Ballerup, torsdag 9. maj 2019 kl. 17:00 til 19:30. Normalprisen er 249 kr. pr. deltager, men når du bruger denne tilmelding, får du en plads uden beregning.

 

 

Ja tak, jeg vil gerne tilmeldes

 

 

Tjek andre ledige datoer

 

 

 

Bliv også klogere på:

 

 

 

 

Dine undervisere er:

Rikke Maj Thauer, der er stress-ekspert og instruktør i psykisk førstehjælp. Rikke er direktør for Thauer Stresscenter ApS, der behandler stressramte mennesker samt uddanner ledere, HR, AMR, TR og medarbejdere til at håndtere stress i den rolle og på det niveau, som den enkelte er placeret i virksomheden.

 

Ellen Boesen, der er Cand. Psych. og Ph.d. med speciale indenfor stress, angst og depression. Ellen har over 25 års erfaring, som autoriseret psykolog bl.a. med specialer indenfor krise- og traumehåndtering samt supervision. Hun har taget flere efteruddannelsesforløb indenfor mindfulness, og har en bred viden indenfor psykologi og arbejdspsykologiske problemstillinger.

 

 

 

Ved at tilmelde dig et af vores arrangementer “uden beregning” bliver du samtidig tilmeldt vores nyhedsbrev med mere inspiration om stress og psykisk førstehjælp. Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik. Vi behandler alle dine data i henhold til persondataforordningen. Læs mere om vores privatlivspolitik her >>>