Er du – eller en, du kender – ramt af stress?

Gør som over 3.000 andre allerede har gjort:
Deltag i mit foredrag om stress og få adgang til en række veldokumenterede værktøjer
til at blive stressfri formidlet på en let og overskuelig måde.

 

 

Du har nu muligheden for at tilmelde dig foredraget “Sådan forebygger, spotter og håndterer du stress hos dig selv (og andre) – VERSION 2.0” i KulturArkaden, Sydhavnsvej 6, 4760 Vordingborg, onsdag 15. maj 2019 kl. 19:00 til 21:00. Normalprisen er 249 kr. pr. deltager, men når du bruger denne tilmelding, får du en plads uden beregning.

 

 

Ja tak, jeg vil gerne tilmeldes

 

 

 

 

Tjek andre ledige datoer

 

 

 

Bliv klogere på:

 

 

 

 

Din foredragsholder er:

Rikke Maj Thauer er førende stressekspert og forfatter til bogen ”Stress er også dit eget ansvar“, som hun også præsenterer på foredraget. Rikke er direktør for Thauer Stresscenter ApS, der behandler stressramte mennesker samt uddanner ledere, HR, AMR, TR og medarbejdere til at håndtere stress i den rolle og på det niveau, som den enkelte er placeret i virksomheden.

 

 

 

Ved at tilmelde dig et af mine arrangementer “uden beregning” bliver du samtidig tilmeldt mit nyhedsbrev med mere inspiration om stress og psykisk førstehjælp. Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik. Jeg behandler alle dine data i henhold til persondataforordningen. Læs mere om min privatlivspolitik her >>>