Vil du OGSÅ gerne leve et liv fri for (konstant) stress og jag?

Det kan du allerede efter sommerferien (efter 4 mandage i Ballerup sammen med mig)!

 

 

Gå til SÆR-SITE med flere informationer om workshoppen i Århus

 

 

 

Jeg har efterhånden haft flere hundrede mennesker i et personligt stressforløb og jeg er sikker på at de værktøjer, der har hjulpet dem, også kan hjælpe dig!

 

Sidste år skabte jeg et 8 ugers online ANTISTRESS forløb for at kunne hjælpe dem, der normalt ikke selv opsøger hjælp,  fordi det kan opleves skamfuldt og lidt ydmygende for nogen, at blive ramt af stress.

 

Det blev en succes, netop fordi man kan gøre det i sit eget tempo og ikke behøver involvere nogen i, hvordan man går og har det. Jeg anbefaler dog altid at man alligevel taler med nogen, da støtte og forståelse fra andre kan beskytte mod stress.

 

På opfordring fra deltagere på online stressforløbet og mine tidligere klienter, har jeg nu valgt at lave en LIVE workshop: Lær at forebygge stress på 4 uger, der tager udgangspunkt i indholdet fra online forløbet, fordelt over 4 uger.

 

 

Gå til SÆR-SITE med flere informationer

 

 

 

Hvad skal der ske?

Vi mødes 4 mandage (3/9 + 10/9 + 17/9 + 24/9 2018) kl. 17-20 i mit stresscenter i Ballerup (det er ret nemt at komme dertil både med bil og offentlig transport). Adressen er: World Trade Center, Borupvang 3, 2750 Ballerup.

 

Du har et ønske om at skabe et liv, hvor oplevelsen af at være (konstant) presset, afløses med følelsen af mere overskud og energi i hverdagen – både privat og på jobbet.

 

 

Jeg underviser og faciliterer processen med:

På workshoppen møder du forstående ligesindet, der er kommet med samme formål som dig. Der bliver rum til personlig refleksion som du kan vælge at holde privat, og vi vil også arbejde tæt sammen, om de mere generelle ting. Det bliver intenst og lærerigt.

 

 

For at få det optimale ud af forløbet, skal du være indstillet på:

 

PRIS

Jeg sørger for forplejning og prisen for hele workshoppen er 3975 kr. (inkl. moms for private og ekskl. moms for virksomheder).

Det er en workshop jeg udbyder til en SÆRPRIS denne éne gang!

 

 

BONUS

Beslutter du dig hurtigt, får du 1 personlig session med mig, som du frit kan benytte i 2018. Værdi 1.500,00 kr.

 

 

 

Vil du med?

Der er begrænset antal pladser på workshoppen, så skynd dig at reservere din plads, hvis du vil med.

Har du spørgsmål til workshoppen, indholdet, stedet eller andet, så bare skriv på rikke@thauer.dk.

 

 

 
Jeg ser frem til at møde dig på workshoppen

 

De bedste hilsner

Rikke Maj Thauer

 

Har du spørgsmål til workshoppen, indholdet, stedet eller andet, så bare skriv på rikke@thauer.dk.

 

 

 

Hvad siger tidligere deltagere på mine personlige stressforløb?

”Rikke Maj Thauer er en meget erfaren stressekspert og vedholdende på mine vegne. Hun viser en ægte interesse for ens situation og progression. Rikke kan se situationer fra mange perspektiver, og derfor er hendes råd brugbare.” Martin, IT-Chef

 

”Rikke har givet mig nogle effektive værktøjer til at komme ovenpå efter mit stresskollaps. Jeg har nu et “værktøjsbælte”, som jeg kan have med mig fremover og jeg er blevet opmærksom på, hvilke stressorer der påvirker mig.” Lene, HR-medarbejder

 

Det at føre en ANTISTRESS dagbog har givet mig en daglig refleksion. Jeg har fået en større bevidsthed på, at når jeg gør de rigtige ting i hverdagen, så har det en stor effekt på mit stressniveau. Henrik, Salgschef

 

 Min forståelse for egen situation er i dag større. Jeg har fundet ud af, hvordan jeg adskiller stressfaktorer i privatlivet fra dem på jobbet. Min viden om, hvordan jeg retter op på ting i mit liv, er generelt vokset. Heidi, Socialrådgiver

 

 

 

Vil du med?

Du kan reservere din plads på workshoppen her:

 

 

 

 

Ofte stillede spørgsmål

Jeg er allerede i behandlingsforløb hos en psykolog, er det så nødvendigt?

Du kan nemt følge workshoppen sideløbende med din anden behandling, når blot du er afstresset og begynder at opleve fremgang.

 

Er du i tvivl om du kan overskue workshoppen lige nu, så prøv min gratis online stress test. Du skal ligge i området: GRØN eller GUL. Ligger du i ORANGE eller RØD, så send mig en mail på rikke@thauer.dk og få sparring om workshoppen er det rigtige for dig lige nu.

 

 

Skal jeg være ramt af stress, for at deltage?

Nej, det er underordnet, om du har haft stress tæt inde på livet eller om du blot ønsker at forebygge. Jeg fører alle i gruppen sikkert gennem hele processen fra start til slut. Jeg giver sparring og hjælper undervejs og du får også en personlig session med mig, som du kan benytte efter behov.

 

Skal jeg fortælle andre om mine personlige forhold på workshoppen?

Du vælger selv, om du vil involvere andre i dine personlige forhold. Workshoppen lægger dog op til, at du deler dine egne og hører andres erfaringer. Jeg anbefaler derfor, at du er åben overfor dem på holdet og dit øvrige netværk, da mennesker som får støtte, har lettere ved at forebygge stress.

 

Hvor lang tid skal jeg bruge på hjemmearbejde?

For at det skal være realistisk, at du lærer at forebygge stress på 4 uger, har jeg udvalgt de værktøjer der hurtigst kan skaffe dig mere overskud og energi på forhånd. Du får derfor et velafprøvet trin-for-trin program, der giver mest mulig selvrefleksion og mulighed for adfærdsændringer. Det er derfor svært at sætte tid på hjemmearbejdet, men hvis jeg selv skulle gennemgå programmet, ville jeg nok sætte ca. 10-15 min. af pr. dag mellem modulerne (undervisningsdagene).

 

Jeg kan ikke deltage denne gang, kommer der en ny workshop?

Muligvis (men sandsynligvis til en højere pris). Skriv til mig på rikke@thauer.dk hvis du er interesseret i at få besked, hvis jeg gentager det.