Workshop med konkret viden og enkle værktøjer

Lær at forebygge stress på 4 uger!

 Det kan du allerede efter 4 mandage (kl. 17-20) sammen med stress-ekspert Rikke Maj Thauer)!

 

 

Se ledige datoer og få flere informationer her

 

 

 

Du kan lære at hjælpe dig selv ud af stress!

Du kan ikke fjerne stress, men du kan lære at forholde dig konstruktivt til hvad der stresser dig og tage et personligt ansvar for en ændret adfærd, som skaber et mere afbalanceret liv.

 

Denne workshop er udviklet af certificeret stresscoach Rikke Maj Thauer, der siden 2011 har arbejdet med stressramte mennesker og klædt dem på til at kunne håndtere og navigere i en travl hverdag med henblik på at undgå pres og stress. Rikke arbejder ud fra tesen: Den korteste vej ud af stress er konkret viden om emnet, værktøjer til livsstilsændringer tilsat en god portion sund fornuft.

 

Rikke er af den overbevisning, at den måde man lever sit liv, skaber grobund for stress og at man gennem den rette rådgivning og støtte samt et personligt ansvar for eget liv, kan ændre sin livsstil og niveauet af bekymringer og grublerier, som også kan tage meget af ens mentale og fysiske energi.

 

Hendes fokus ligger på stressforebyggelse, men for at kunne forebygge stress i dit liv skal du vide, hvordan du håndterer stress i din hverdag.

 

Workshoppen er skabt på baggrund af Rikkes mangeårige erfaring med flere hundrede personlige stressforløb, spørgeundersøgelser samt hendes faglige viden om stress. Som deltager opnår du indsigt i en lang række gennemtestede værktøjer, der virker i praksis, når du anvender dem i din hverdag.

 

 

 

Denne workshop er for dig som:

 

 

Hvordan er workshoppen opbygget?

Workshoppen strækker sig over 4 uger og er designet ud fra tankegangen om, at du kun skal fremmøde én gang om ugen på 4 mandage ml. kl. 17-20 og undervisningen vil veksle mellem oplæg, individuelt arbejde og vidensdeling. Du skal i gennemsnit kun afsætte ca. 10 min. pr. dag til hjemmeopgaver.

 

Uge 1

Uge 2

Uge 3

Uge 4

 

 

 

PRIS

Jeg sørger for forplejning og prisen for hele workshoppen er 4975 kr. (inkl. moms for private og ekskl. moms for virksomheder).

 

 

 

BONUS

Beslutter du dig hurtigt, får du 1 personlig session (60 min.) med mig, som du frit kan benytte i 2019. Værdi 1.000,00 kr.

 

 

 

Vil du med?

Der er begrænset antal pladser på workshoppen, så skynd dig at reservere din plads, hvis du vil med.

 

Har du spørgsmål til workshoppen, indholdet, stedet eller andet, så bare skriv på rikke@thauer.dk.

 

 

Ja tak, jeg vil gerne tilmeldes workshoppen

 

 

 

Din underviser

 

 

Sted

World Trade Center

Borupvang 3

2750 Ballerup

 

 

Ja tak, jeg vil gerne tilmeldes workshoppen

 

 

 

Kan workshoppen også bookes internt i virksomheden?

Alle vores kurser tilbydes også som lukkede hold i virksomheden, og indholdet kan målrettes jeres specifikke behov. Kontakt Rikke Maj Thauer på tlf. 61 65 08 88 eller på rikke@thauer.dk.

 

 

Kontakt os om en intern workshop