LIVE streaming af “Sådan styrker du trivsel og forebygger stress blandt medarbejdere/kolleger med lavpraktiske og effektive værktøjer!”

 

En analyse foretaget af Thauer Stresscenter viser, at nogle af de største udfordringer ift. stress/trivsel på arbejdspladsen skyldes manglende prioritering, viden om stress, kommunikation og at ledere ikke har konkrete værktøjer og ikke er klædt på til at forstå, hvordan stress kan forebygges hos den enkelt medarbejder i hverdagen.

 

Vores analyse peger i retning af, at mange ledere, arbejdsmiljørepræsentanter, TR, HR m.fl. i både den private og offentlige sektor, efterlyser helt lavpraktiske værktøjer til at spotte stress og mistrivsel, tage den ”bløde” dialog og forebygge stress i en travl hverdag.

 

 

 

Hvad siger andre om intro-seminaret?

“Flot, at et intro-seminar kan give så konkrete værktøjer – jeg får lyst til mere, fordi det virker meningsgivende og relevant for min hverdag.”

Marianne – Leder

 

“Virkelig godt og godt formidlet. Jeg vil helt sikkert anbefale intro-seminaret, som giver gode praktiske og let anvendelige metoder.”

Jon – Socialrådgiver

 

“Mange flere burde få denne viden. Det virker overskueligt at forebygge, når værktøjerne er så enkle.”

Rikke – Psykoterapeut

 

“Et super intro-seminar med levende og engagerede oplægsholdere der formidler et svært stof, så alle kan være med. ”

Anne – Leder

 

“Super godt og informativt. Det satte virkelig tanker i gang.”

Tom – Indkøbsansvarlig

 

“God relevant info på tværs af ledere, arbejdsmiljø og medarbejdere. Der er info til alle niveauer i virksomheden.”

Søren – Arbejdsmiljørepræsentant

 

 

 

Hvad handler intro-seminaret om?

Vores erfaring viser, at når det er nemt for den enkelte leder og kollega at spotte tegn på stress, at tage samtalen om stress og psykisk mistrivsel samt benytte enkle værktøjer til at hjælpe med at forebygge stress, så sker der noget med stress-niveauet på arbejdpladsen.

 

 

 

 

Kom med til et inspirerende intro-seminar og bliv klogere på:

 

På intro-seminaret vil du ligeledes blive præsenteret for vores stress-uddannelse med certificering samt vores kursus i psykisk førstehjælp.

 

Al undervisning hos Thauer Stresscenter er bygget op omkring tankegangen med psykisk førstehjælp. Vi tror på, at fremtidens arbejdsmarked vil klare sig bedre, når det bliver lige så almindeligt som fysisk førstehjælp og du vil høre om, hvorfor vores erfaringsbaseret program på uddannelsen, der tager udgangspunkt i stressforskning, skaber resultater!

 

 

 

Foredragsholderne

Rikke Maj Thauer, der er stress-ekspert og instruktør i psykisk førstehjælp. Rikke er direktør for Thauer Stresscenter ApS, der behandler stressramte mennesker samt uddanner ledere, HR, AMR, TR og medarbejdere til at håndtere stress i den rolle og på det niveau, som den enkelte er placeret i virksomheden.

 

Ellen Boesen, der er Cand. Psych. og Ph.d. med speciale indenfor stress, angst og depression. Ellen har over 25 års erfaring, som autoriseret psykolog bl.a. med specialer indenfor krise- og traumehåndtering samt supervision. Hun har taget flere efteruddannelsesforløb indenfor mindfulness, og har en bred viden indenfor psykologi og arbejdspsykologiske problemstillinger.

 

 

 

Målgruppe

Dig som arbejder inden for HR, ledelse, arbejdsmiljø samt rådgivning og behandling om stress og trivsel, enten som selvstændig konsulent eller internt i en privat eller offentlig virksomhed.

 

 

 

Intro-seminaret LIVE streames fra World Trade Center i Ballerup.

Onsdag 16. januar 2019 ml. kl. 17:00 – 19.00.

 

Din pris for LIVE streaming af intro-seminaret er kr. 95,- (inkl. moms), da jeg skal hyre kameramand og udstyr til LIVE streamingen.

 

Jeg gør opmærksom på, at din tilmelding er bindende. Læs mine handelsbetingelser her >

 

 

 

Du kan tilmelde dig her:

 

 

Ja tak, jeg vil gerne tilmeldes LIVE streaming af intro-seminaret