LIVE streaming af “Sådan forebygger, spotter og håndterer du stress!”

 

Rikke Maj Thauer er førende stress-ekspert og instruktør i psykisk førstehjælp. Hun har det sidste år haft over 3.000 tilmeldte til foredraget: Sådan forebygger, spotter og håndterer du stress. Hun er kendt for hendes praktiske og jordnære tilgang til stress-håndtering, og for hendes enkle formidling af et ellers kompliceret emne som stress.

 

 

Rikke har de seneste 7 år lavet research af flere hundrede personlige stress-forløb og har gennemført flere spørgeundersøgelser, som hun har sammenfattet i bogen “Stress er også dit eget ansvar”, der udkommer primo februar 2019. 

 

 

 

 

Hvad siger andre om foredraget?

“Rikke er jordnær, autentisk, ligefrem som foredragsholder, og så har hun humor :o)”

Michael – Leder

 

“Super godt og meget lærerigt. Virkelig en aha at få så konkret viden om, hvad stress i virkeligheden er og, hvad det gør ved os mennesker.”

Lene, Pædagog

 

“Helt nede på jorden, ligetil og tillidsvækkende foredragsholder, der var god til at give nogle konkrete redskaber i stedet for kun at analysere.”

Lone, Leder

 

“Fantastisk foredrag – Rikke fik mig til at tage et valg, som jeg længe har tænkt over. Hun er veltalende og ved utrolig meget om stress.”

John, Buschauffør

 

“Virkelig godt – glad for jeg deltog. Der var meget brugbar og konkret viden lige til at bruge i min hverdag, både til mig selv og overfor medarbejdere.”

Karen, HR

 

 

 

Hvad handler foredraget om?

Alt for mange rammes af stress. Undersøgelser viser, at 70 % af alle danskere føler sig stresset på daglig basis, og det kan have store omkostninger både for den enkelte og arbejdspladsen.

 

 

Kom med til et inspirerende foredrag og bliv klogere på:

 

 

Foredraget LIVE streames fra Theilgaarden i Køge med 220 deltagere

Onsdag 9. januar 2019 ml. kl. 19:00 – 21.30.

 

Din pris for LIVE streaming af intro-seminaret er kr. 95,- (inkl. moms), da jeg skal hyre kameramand og udstyr til LIVE streamingen.

 

Jeg gør opmærksom på, at din tilmelding er bindende. Læs mine handelsbetingelser her >

 

 

 

 

 

Du kan tilmelde dig her:

 

 

Ja tak, jeg vil gerne tilmeldes LIVE streaming af foredraget