Invitation til gratis intro-seminar

 

Sådan styrker du trivsel og forebygger stress blandt medarbejdere/kolleger med lavpraktiske og effektive værktøjer

 

En analyse foretaget af Thauer Stresscenter viser, at nogle af de største udfordringer ift. stress/trivsel på arbejdspladsen skyldes manglende prioritering, viden om stress, kommunikation og at ledere ikke har konkrete værktøjer og ikke er klædt på til at forstå, hvordan stress kan forebygges hos den enkelt medarbejder i hverdagen.

 

Vores analyse peger i retning af, at mange ledere, arbejdsmiljørepræsentanter, TR, HR m.fl. i både den private og offentlige sektor, efterlyser helt lavpraktiske værktøjer til at spotte stress og mistrivsel, tage den ”bløde” dialog og forebygge stress i en travl hverdag.

 

Vores erfaring viser, at når det er nemt for den enkelte leder og kollega at spotte tegn på stress, at tage samtalen om stress og psykisk mistrivsel samt benytte enkle værktøjer til at hjælpe med at forebygge stress, så sker der noget med stress-niveauet på arbejdpladsen.

 

 

 

Kom med til gratis intro-seminar og få viden om, hvordan du kan styrke det mentale arbejdsmiljø og få konkrete værktøjer til det.

På intro-seminaret vil du ligeledes blive præsenteret for vores stress-uddannelse med certificering samt vores kursus i psykisk førstehjælp.

 

 

 

 

 

Efter intro-seminaret vil du være klogere på:

 

Al undervisning hos Thauer Stresscenter er bygget op omkring tankegangen med psykisk førstehjælp. Vi tror på, at fremtidens arbejdsmarked vil klare sig bedre, når det bliver lige så almindeligt som fysisk førstehjælp og du vil høre om, hvorfor vores erfaringsbaseret program på uddannelsen, der tager udgangspunkt i stressforskning, skaber resultater!

 

 

 

Foredragsholderne

Rikke Maj Thauer, der er stress-ekspert og instruktør i psykisk førstehjælp. Rikke er direktør for Thauer Stresscenter ApS, der behandler stressramte mennesker samt uddanner ledere, HR, AMR, TR og medarbejdere til at håndtere stress i den rolle og på det niveau, som den enkelte er placeret i virksomheden.

 

Ellen Boesen, der er Cand. Psych. og Ph.d. med speciale indenfor stress, angst og depression. Ellen har over 25 års erfaring, som autoriseret psykolog bl.a. med specialer indenfor krise- og traumehåndtering samt supervision. Hun har taget flere efteruddannelsesforløb indenfor mindfulness, og har en bred viden indenfor psykologi og arbejdspsykologiske problemstillinger.

 

 

 

Målgruppe

Dig som arbejder inden for HR, ledelse, arbejdsmiljø samt rådgivning og behandling om stress og trivsel, enten som selvstændig konsulent eller internt i en privat eller offentlig virksomhed.

 

 

Intro-seminaret afholdes onsdag 16. januar 2019 kl. 17:00 – 19.00 i:

 

 

World Trade Center

Borupvang 3

2750 Ballerup

 

 

Du kan tilmelde dig gratis (så længe der er ledige billetter) her:

 

 

 

Ja tak, jeg vil gerne tilmeldes gratis intro-seminar

 

 

Du er velkommen til at invitere din leder eller kollega med. De skal også blot tilmelde sig via linket.

 

 

 

Der deltager typisk omkring 80 mennesker på dette intro-seminar, så hvis du hellere vil se med hjemmefra eller på jobbet, kan du også få adgang til den samme viden via LIVE streaming.

 

 

 

Tjek muligheden for LIVE streaming her

 

 

 

Ved at tilmelde dig et af vores gratis event bliver du samtidig tilmeldt vores nyhedsbrev med mere inspiration om stress og psykisk førstehjælp. Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik. Vi behandler alle dine data i henhold til persondataforordningen. Læs mere om vores privatlivspolitik her >>>