Stressekspert Rikke Maj Thauer afholder, med støtte fra Foreningen Norliv, 15 gratis foredrag over hele sjælland i byerne: Roskilde, Køge, Næstved, Ringsted, Vordingborg, Holbæk, Kalundborg, Slagelse, Nykøbing Falster, Helsingør, Lyngby, Hillerød, Nykøbing Sjælland, Hørsholm og Korsør.

 

 

Alt for mange rammes af stress. Undersøgelser viser at 70 % af alle danskere føler sig stresset på daglig basis og det kan have store omkostninger både for den enkelte og arbejdspladsen.

 

 

Kom med til et inspirerende foredrag og bliv klogere på:

 

Hvem afholder foredraget?

 

Foredragsholderen er Rikke Maj Thauer, der er stressekspert med speciale indenfor stress og psykisk førstehjælp. Rikke er direktør for Thauer Stresscenter ApS, der behandler stressramte mennesker samt uddanner ledere, HR, AMR, TR og medarbejdere til at håndtere stress i den rolle og på det niveau, som den enkelte er placeret i organisationen.

 

 

Foredraget afholdes tirsdag 20. november 2018 kl. 17:00 – 19.00 i :

 

 

World Trade Center – Ballerup

Borupvang 3

2750 Ballerup

 

 

Du kan tilmelde dig gratis (så længe der er ledige billetter) her:

 

 

Ja tak, jeg vil gerne tilmeldes foredraget

 

 

Du er velkommen til at invitere en ven eller kollega med. De skal også blot tilmelde sig via linket.

 

Ved at tilmelde dig et af vores gratis event bliver du samtidig tilmeldt vores nyhedsbrev med mere inspiration om stress og psykisk førstehjælp. Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik. Vi behandler alle dine data i henhold til persondataforordningen. Læs mere om vores privatlivspolitik her >>>