Referencer fra Thauer Stresscenter

Har du konkrete værktøjer til at håndtere stress, angst og depression?

 

Det er nærmest umuligt at undgå, at have stress inde på livet i dag i en eller anden form. Du møder det muligvis i dit arbejde, blandt venner og familie eller oplever selv stress symptomer.

 

Du oplever det sikkert selv, uanset om du er behandler, coach eller arbejder med mennesker i din hverdag som leder, arbejdsmiljørepræsentant, inden for HR eller har mærket stress på egen krop.

 

Mange ved en masse om stress og håndtering, men oplever alligevel, at der mangler nogle praksisnære værktøjer, der kan benyttes i samtalen med en person eller som man selv kan bruge i en travl hverdag.

 

 

 

Vil du have konkrete værktøjer til at håndtere stress?

 

Det er ikke uden grund, at vores populære kursus hedder ”Fagpersonens værktøjskasse mod stress og mental mistrivsel”, for det er værktøjerne, det handler om.

 

 

Et par af de seneste kursistudtalelser bekræfter, at det er værktøjerne, der virkelig gør en forskel:

”Stress og psykisk sygdom er usynlig. Det er derfor rigtigt vigtigt at vi bliver uddannet til, at kunne spotte problemer på et tidligt tidspunkt, så vi kan undgå for lange sygemeldinger. Efter kurset ved jeg, hvad jeg skal se efter og hvordan jeg tager snakken om emner, som desværre fortsat er forbundet med stort tabu også ude på arbejdspladserne.” Camilla, HR-Partner , Københavns Universitet 

 

“Stress er et stort problem og jeg vil gerne gøre en forskel. Jeg har fået udbygget min viden, fået gode brugbare værktøjer og større opmærksomhed på, hvad jeg skal være opmærksom på.” Steen, klejnsmed og arbejdsmiljørepræsentant, Aasted ApS

 

”Jeg har deltaget i flere af kurserne fra Thauer Stresscenter og har hver gang haft en god oplevelse. Rikke Maj Thauer er utroligt professionel, kompetent og vidende. Jeg har fået fantastiske og effektive værktøjer, en endnu større viden om stress og hvordan man bedst tackler den, et endnu større engagement i forhold til at arbejde med stress.” Eva, Eva Gade Hypnose & Coaching

 

 

 

Få værktøjerne og 4 dages efteruddannelse

 

Du kan komme få 4 dages efteruddannelse med kurset: ” Fagpersonens værktøjskasse mod stress og mental mistrivsel”.

 

Kurset giver dig konkret viden samt praksisnære værktøjer og metoder til at afdække en persons symptombillede hurtigt og enkelt. Du bliver trænet til at spotte tegn på stress og psykiske sygdomme, når du møder mennesker i mistrivsel, og du kan tage snakken om tabubelagte emner på et tidligt tidspunkt, så eventuelle sygemeldinger eller langvarige mén kan undgås.

 

Kurset er kompetencegivende, og du bliver certificeret psykisk førstehjælper fra Psykiatrifonden samt modtager kursusbevis fra Thauer Stresscenter ApS.

 

 

 

Læs mere om kurset her

 

 

 

Praktisk info og tilmelding

 

Kurset er fordelt over 4 dage og opdelt i 8 moduler af 3 timers varighed. Undervisningen vil være en blanding af viden, øvelser og feedback.

 

 

Næste kursus afholdes 15. + 23. + 24. + 29. maj 2018 – Få ledige pladser

 

 

Prisen for kurset er 9.500 kr. ekskl. moms og inkl. materialer og fuld forplejning.

 

 

 

Download brochure

 

 

 

Tilmeld dig kurset her

 

 

 

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på denne mail eller ringe på tlf. 61 65 08 88.

 

De bedste hilsner

Rikke Maj Thauer