www.thauer.dk_selvbalance

 

Selvbalance – et værktøj mod stress

 

I går havde jeg en klient i stresscoaching, som bruger mit værktøj selvbalance. Hun har rigtig god gavn af værktøjet, da det både giver hende indblik i kvaliteten af hendes søvn, samtidig med at det også giver hende feedback på hendes stresstilstand –  – går det fremad eller tilbage?

 

 

Når man er stressramt er det vigtigt hurtigst muligt, at få afbalanceret sin søvn og få stressniveauet ned. Dette giver et øget fysisk og mentalt overskud, som gør det lettere efterfølgende at reflektere og forstå årsagen til, hvorfor man blev ramt af stress og for manges vedkommende, hvorfor man blev ramt af stress for 2. eller 3. gang.

 

Værktøjet er fantastisk, når man skal ud af stress og ønsker at holde sig stressfri på den lange bane. Ved at få et overblik over om belastningen falder eller stiger over tid, giver mulighed for at handle i tide og trække i stikket, når det begynder at gå den “forkerte” vej.

 

 

 

Få flere tips om stress – tilmeld dig vores inspirationsmail

 

 

 

www.thauer.dk_selvbalance