Gratis STOP STRESS event

 

STOP STRESS med et positiv mindset

 

Forskning viser, at det er muligt at lære metoder til at forebygge stress. Du kan eksempelvis blive bevidst om dit tankemønster således, at du lettere kan håndtere kriser og stressfyldte situationer. Ligeledes kan du lære at bruge dine styrker og kende de faldgruber, som styrkerne også indeholder.

 

Når du indstiller dit mindset til at tænke i en mere positiv retning, så skaber det flere positive følelser, som både gør noget ved dit mentale og fysiske overskud, og dette er hæmmende på stress.

 

Alt for mange i vores samfund går ned med stress, og iflg. WHO vil stress og depression blive den største årsag til sygdom i år 2020, dette er om 4 år.

 

Der kan være rigtig mange kilder til stress. Nogle stress-påvirkninger kommer udefra, som f.eks. omstillinger og forandringer på jobbet. Dette ligger for manges vedkommende uden for deres indflydelse, men hvordan vi vælger at tænke og føle i situationen kan vi selv påvirke.

 

Thauer Stresscenter og  Coello har viden om, hvordan du kan forebygge stress og opbygge modstandskraft gennem brug af dine styrker og et positivt mindset, og vi bidrager med vores viden på et gratis STOP STRESS event, onsdag den 8. juni 2016, kl. 16:00 – 17:45  i World Trade Center – Ballerup

 

 

INDHOLD på eventet

 

 

Download invitation

 

 

Få mere information om STOP STRESS events

 

 

Skrevet af stressekspert og direktør Rikke Maj Thauer